THECON – campania de sustinere a bloggerilor

Hai sa jucam un joc: de pe o scara de la 1 la 10 cat de usor credeti ca este sa pornesti un site (fie el chiar si un blog, ca acesta) fara ajutor sau sutinere din partea cuiva care a mai facut asta? Pentru mine cel putin a fost destul de greu si imi pare rau ca nu am dat mai devreme peste campania de sustinere a bloggerilor a celor de la THECON.

In Decembrie 2015, cand am apasat Publish pentru prima data, stiam atat de putine despre lumea bloggingului, si mai ales despre webdesign, SEO, Adwords si alte bazaconii. M-am gandit ca totul va fi o joaca de copii, asta va fi refugiul meu, unde voi putea scrie tot ce imi trece prin minte iar lumea ma va urmarii pentru ca sunt interesanta.

Cred ca nu este nevoie sa spun ca acest lucru nu s-a intamplat, iar daca as fi dat mai din timp peste campania de sustinere a bloggerilor, as fi economisit multe nopti nedormite si ore petrecute incercand sa inteleg cum functioneaza partea tehnica a blogului.

Imediat ce am citit despre cei de la THECON in articolul Madalinei, I was sold, si i-am contactat imediat pentru a le cere ajutorul.

Trebuie sa recunosc ca ceea ce m-a atras in prima faza a fost faptul ca tot ceea ce fac este pro-bono, fiind deschisi sa ajute boggerii ca mine, care si-ar dori sa se concentreze mai mult pe partea de creatie decat pe cea tehnica, cu care poate nu sunt tocmai confortabili.

 Ce ofera cei de la THECON?

  • Servicii web design
  • Promovare online, SEO, Adwords
  • Hosting (gazduire web)
  • Aplicatii mobile
  • Solutii Business

Campania de sustinere a bloggerilor

Cum m-au ajutat pe mine?

Dupa ce le-am scrie pentru a le cere ajutorul, folosind formularul de pe pagina lor din campania de sustinere a bloggerilor, am fost contactata foarte rapid de George, care mi-a oferit cateva idei despre ce ar putea face pentru mine:

  • implementare logo;
  • creare pagina de contact, adaugat in menu + implementare formular de contact;
  • adaugare butoane social media in sidebar;
  • stilizare footer (adaugat 3-4 sectiuni – “despre mine” / “newsletter” / “butoane social media” / “facebook profil” / “instagram feed” ) – lucru nesustinut de tema pe care o folosesc.

Prin urmare, de cateva zile am un Logo nou, cu care ma mandresc, iar pagina mea arata mai aproape de ceea ce imi doream, fara sa imi bat capul cu asta.

Iar daca si tu esti la inceput (sau nu chiar, insa nu gasesti timpul sau motivatia sa lucrezi la partea tehnica a siteului tau), iti recomand sa ii contactezi pe cei de la THECON cu cel mai mare drag. Cu siguranta vei gasi raspunsul la toate intrebarile tale la ei.

 

Ingrid is the author of IngridZenMoments, blending in travel, reading and loving in the life of a full time mutinational worker and encouraging people to live and love life to the fullest.
Posts created 111

One thought on “THECON – campania de sustinere a bloggerilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
%d bloggers like this: