#CONCURS: Petrece o zi la castel!

Giveaway Concurs Castel Haller & IngridZenMoments

Stiu, te inteleg perfect, fiecare saptamana de munca este diferita, insa este invariabil obositoare si stresanta. Incepem fiecare noua saptamana cu forte proaspete si speranta ca nu vom mai sfarsi la fel de epuizati, insa ajungem sa numaram zilele si orele pana la urmatorul weekend.

Din pacate, asta este realitatea in care mare parte dintre noi traim. Toti ceilalti, keep in mind you are lucky!

Dar daca urmariti acest blog (iar daca ati ajuns pentru prima data, have a look, rasfoiti rasfoiti) stiti deja ca modalitatea mea preferata de a ma detasa si destinde sunt calatoriile. Si mai ales, calatoriile in destinatii Zen, oarecum ascunse de multimi, unde gasesc tot ceea ce imi aduce liniste si relaxare.

Si pentru ca imi doresc ca si voi, cititorii mei, sa aveti parte de cat mai multe astfel de momente, am realizat un parteneriat cu una dintre locatiile mele preferate, Castel Haller. Aflat in inima Transilvaniei (la 22 de km de Targu Mures), reflectand eleganta vremurilor trecute, castelul este locul perfect unde sa iti petreci un weekend zen.

Giveaway Concurs Castel Haller & IngridZenMoments

Giveaway Concurs Castel Haller & IngridZenMoments

Giveaway Concurs Castel Haller & IngridZenMoments

Deci, ce spui? Accepti provocarea?

Eram sigura 🙂 Ce trebuie sa faci?

Urmeaza pasii de mai jos si vei avea sansa sa castigi o noapte de cazare intr-o camera minunata din Castel cu mic dejun inlclus si Acces nelimitat la Centrul de Recreere Aqua Symphony (bazin cu apa sarata termala, jacuzzi, bazin pentru copii, sauna finlandeza, camera salina, ciubar exterior cu apa sarata).

Regulament Concurs:

1. Da follow conturilor @IngridZenMoments si @hallercastle pe Instagram;
2. Lasa un comentariu la postarea de Instagram in care sa dai tag prietenei/prietenului careia i-ar placea sa petreaca un weekend la castel. Poti eticheta mai multi prieteni in comentarii separate, fiecare comentariu insemnand o sansa in plus.

Concursul se desfasoara doar pe Instagram, incepe astazi si se va incheia Duminica 13 Mai.

Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti!

Multa bafta!

 

Ingrid is the author of IngridZenMoments, blending in travel, reading and loving in the life of a full time mutinational worker and encouraging people to live and love life to the fullest.
Posts created 111

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
%d bloggers like this: